Skip to main content

Banner Drone

Luchtfoto’s: orthomosaic en/of 360° panorama

360 graden luchtfoto’s geven een compleet overzicht van uw projectomgeving. Met deze beelden krijgt u een zeer gedetailleerde en nauwkeurige weergave van de huidige situatie of een periodieke opname om een locatie te monitoren. Ook kunnen de luchtfoto’s worden ingezet voor virtuele tours en interactieve presentaties.

Naast simpel statische luchtfoto's bieden wij de orthomosaic aan, een uit stereografische luchtfoto's samengestelde foto. De orthomosaic wordt gegeorefereerd geleverd in een gangbaar formaat, dat te gebruiken is in teken-, ontwerp- en analyse software. 

Het zijn uitermate geschikte producten voor vooronderzoek, revisiewerk, geografische analyses over landgebruik, vegetaties en oppervlaktebepalingen.

Het standaard detailniveau is hoog en kan in overleg aangepast worden. Optioneel is dit voordelig te combineren met een 3D model.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van drones en fotogrammetrie op uw project? Of wilt u weten hoe wij onze drones voor uw organisatie kunnen inzetten? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel via 026-47 222 71

Luchtfoto’s: orthomosaic en/of 360° panorama

Landmeetkundig en adviesbureau Meet B.V.
PvmG Groen 12
6666 LP Heteren
Tel. 026 - 47 222 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.