Skip to main content

Banner Drone

3D modelleren en volumes berekenen

Drones en fotogrammetrie worden als innovatie inwinningsmethode ingezet bij diverse werkzaamheden om zo efficiënt, snel en nauwkeurig meetgegevens te verkrijgen van een projectlocatie. Drones worden onder meer gebruikt voor de inwinning van meetgegevens van moeilijk bereikbare of gevaarlijke locaties. Daarnaast is het mogelijk om zeer snel en volledig grote oppervlakken te meten.   

Fotogrammetrie levert een fijnmazige, vlakdekkende 3D-puntenwolk op van uw projectlocatie. De puntenwolk wordt onder andere gebruikt voor het modelleren van een digitaal terreinmodel (DTM), bouwwerkinformatiemodel (BIM), situatiemetingen, profielmetingen, volumebepaling en revisie. 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van drones en fotogrammetrie op uw project? Of wilt u weten hoeveel grond/zand er op uw locaties aanwezig is? Wij kunnen dit snel, nauwkeurig en overzichtelijk voor u in kaart brengen.

Neem voor vragen of een offerteaanvraag contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel via 026-47 222 71

Onderstaande 3D-visualisatie is het best te bekijken wanneer u uw beeldscherm draait of vanaf een laptop of PC.

3D modelleren en volumes berekenen

Landmeetkundig en adviesbureau Meet B.V.
PvmG Groen 12
6666 LP Heteren
Tel. 026 - 47 222 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.