Skip to main content

Banner Water

Survey 110

Onze unmanned survey vessel (USV), ofwel radiografisch op afstand bestuurbare boot, is uitermate geschikt voor het meten van waterbodems op moeilijk bereikbare plaatsen, kleine en smalle waterpartijen, vijvers, sloten etc. Deze minipeilboot is stil door de electrische aandrijving, slechts 1,10 m lang en onbemand. Hierdoor kan hij ook perfect ingezet worden in kwetsbare natuur- en stiltegebieden.

De Survey 110 is uitgerust met GPS-RTK met referentie, wat een centimeter nauwkeurige plaatsbepaling garandeert. De diepte wordt gemeten met een 400 kHz singlebeam echolood. Deze zendt de sonar geluidsgolven loodrecht naar beneden. De reflectie wordt aan boord opgevangen. Doordat de geluidsvoortplantingssnelheid ook wordt gemeten kan de exacte diepte worden bepaald. In combinatie met het GPS signaal levert dit een NAP hoogtemaat. De meting wordt verricht in raaien. Bij een gemiddelde vaarsnelheid van 6 km/uur kan door aanpassing van de pulslengte de onderlinge afstand tussen de gemeten punten worden gevarieerd van 2 meter tot zelfs 1 centimeter. 

Wilt u meer informatie over hoe wij in korte periode dieptemetingen kunnen uitvoeren op uw project, of wilt u een offerte aanvragen?
Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel via 026-47 222 71

Survey 110

Landmeetkundig en adviesbureau Meet B.V.
PvmG Groen 12
6666 LP Heteren
Tel. 026 - 47 222 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.