Banner ecologie meetbv 5

Ecologie

Ecologisch advies en begeleiding

Al onze werkzaamheden kunnen ecologisch begeleid of ondersteund worden door onze huisecoloog. Hierdoor kunnen wij zorgzaam en zorgvuldig te werk gaan in kwetsbare en beschermde natuurgebieden met minimale gevolgen voor de lokale flora en fauna.

Ecologische verkenning

Als uitbreiding van onze landmeetwerkzaamheden kunnen wij een ecologische verkenning uitvoeren in het gebied. Zo kan er een algemene inschatting gemaakt worden van de potentiële ecologische knelpunten van een project.

Flora & fauna inventarisatie

Wij hebben ervaring in het inventariseren van allerlei (beschermde) soortgroepen zoals vleermuizen, zoogdieren, vogels, amfibieën, reptielen, bomen en planten. Deze inventarisaties kunnen wij los of in combinatie met een landmeting uitvoeren voor uw organisatie. Wanneer de situatie dit noodzakelijk maakt kunnen wij, in overleg met u, uit ons netwerk gespecialiseerde ecologen vragen ons ter zijde te staan.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor ecologische ondersteuning op uw project neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 026-47 222 71

 

Ecologie

Landmeetkundig en adviesbureau Meet B.V.
PvmG Groen 12
6666 LP Heteren
Tel. 026 - 47 222 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Meet BV | Webdesign Buro Blûn | Privacyverklaring