Skip to main content

Veiligheid

VCA logo Veilig, gezond en duurzaam werken heeft bij de Meetbv prioriteit. Onze medewerkers, het milieu en de maatschappij zijn ons dierbaar, wij willen daar als Meetbv zuinig mee omgaan. Daarom heeft het voorkomen van persoonlijk letsel, materiële en milieuschade een hoge prioriteit voor ons. Daarnaast streven wij naar continue verbetering op gebied van VGM en werken wij volgens een gecertificeerde veiligheidsaanpak VCA*.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. VGM coördinator.

DOWNLOAD: VCA* certificaat

 

RPAS (drones)

 

Om commercieel en veilig met drones te mogen werken moet een bedrijf met haar toestellen en personeel gecertificeerd zijn. Meetbv beschikt over exploitatievergunning in de categorie specifiek. Onze RPAS-operators (piloten) beschikken allen over het Europees vliegbewijs klasse A2 (vaardigheidsbewijs). Dit houdt in dat wij vluchten kunnen en mogen uitvoeren die buiten de categorie OPEN vallen.

Voor vluchten in de nabijheid van civiele vliegvelden maken wij gebruik van de expertise van Helix Aerial Vision.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. RPAS projectmanager.

DOWNLOAD: Exploitatievergunning

Apparatuur

 

 

 

Wij geloven in het afleveren van kwaliteit. Daarom laten wij jaarlijks al onze meetapparatuur ijken en kalibreren. Hieronder vindt u de kalibratierapporten van onze meetinstrumenten.   

Downloads:

Leica DNA03

MB Teledyne Odom MB2.pdf

Nikon AS 2 waterpasinstrument

Trimble R8S

Trimble R8s Rover

Trimble R10-2

Trimble S7

Certificeringen

Landmeetkundig en adviesbureau Meet B.V.
PvmG Groen 12
6666 LP Heteren
Tel. 026 - 47 222 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.