Bel: 026 - 47 222 71

PvmG Groen 12
6666 LP Heteren
info@meetbv.nl

Veiligheid

VCA logo Veilig, gezond en duurzaam werken heeft bij de Meetbv prioriteit. Onze medewerkers, het milieu en de maatschappij zijn ons dierbaar, wij willen daar als Meetbv zuinig mee omgaan. Daarom heeft het voorkomen van persoonlijk letsel, materiële en milieuschade een hoge prioriteit voor ons. Daarnaast streven wij naar continue verbetering op gebied van VGM en werken wij volgens een gecertificeerde veiligheidsaanpak VCA*.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. VGM coördinator.

DOWNLOAD: pdfVCA* certificaat 14-03-2019

 

RPAS (drones)

ILENT ROC RPAS Meetbv

Om commercieel en veilig met drones te mogen werken, moet een bedrijf met haar toestellen en personeel gecertificeerd zijn. Meetbv beschikt over een ROC certificering voor bedrijven, S-BVL certificaten voor haar drones en RPA-L certificaten voor haar personeel. Tevens maakt het ROC certificaat het mogelijk voor Meetbv om speciale projecten uitvoeren op locaties waar bedrijven met een ROC-light niet mogen komen.

 Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l RPAS projectmanager.

DOWNLOAD: pdfROC RPAS Operator Certificate 58-2018 V2