Skip to main content

Banner Adviesbureau

Vergunningen en Inventarisaties

Vergunningen en vergunningstrajecten zijn niet meer weg te denken bij hedendaagse projectontwikkeling. Voor natuurbouw-, weg en waterbouwprojecten, vaak in combinatie met de delfstoffensector, bieden wij ondersteuning bij het aanvragen van vergunningen en begeleiding bij vergunningstrajecten. Vooral het vervaardigen van de daarbij behorende tekeningen, 3D-modellen en de bijbehorende grondbalansen is onze specialiteit.

Vergunningenmanagement

Na het verkrijgen van vergunningen en de start van projecten blijven vanuit de vergunningen voorschriften van kracht, waarop actie moet worden ondernomen. Meetbv is u hierbij van dienst en kan dergelijke trajecten voor u begeleiden.

Inventarisaties

Voor de administratie meten wij periodiek hoeveelheden van voorraden/depots van grondstoffen van onze klanten. Meetbv is hierbij van dienst met rapportages van deze hoeveelheden.

Keramisch klei onderzoek

Voor de baksteenindustrie inventariseren wij kleivoorkomens. Het veldwerk bestaat uit boren, beschrijven, bemonsteren en inmeten, waarna monsters naar een laboratorium worden gebracht. Daar worden de monsters geanalyseerd op keramische parameters. De meet- en analysegegevens worden verwerkt op kaart en gepresenteerd in tabellen.

Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn op uw project?
Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel via 026-47 222 71

Vergunningen en Inventarisaties

Landmeetkundig en adviesbureau Meet B.V.
PvmG Groen 12
6666 LP Heteren
Tel. 026 - 47 222 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.