Skip to main content

Banner Adviesbureau

Advies

Meetbv is niet alleen uw partner op het gebied van inventariseren, meten en tekenen. Wij verzorgen ook advies- en vergunningstrajecten voor projectontwikkeling. Wij ondersteunen natuurbouw-, weg en waterbouwprojecten, vaak in combinatie met de delfstoffensector, bij het aanvragen van vergunningen en het begeleiden bij vergunningstrajecten. Vooral het vervaardigen van bijbehorende tekeningen, 3D modellen en de bijbehorende grondbalansen is onze specialiteit.

Na het verkrijgen van bovengenoemde vergunningen en de start van dergelijke projecten blijven vanuit de vergunningen voorschriften van kracht, waarop actie moet worden ondernomen. Wij helpen onze klanten en blijven dergelijke trajecten begeleiden.

Voor de administratie meten wij periodiek hoeveelheden van voorraden/depots van grondstoffen van onze klanten. Wij verzorgen rapportages van deze hoeveelheden.

Wilt u meer informatie over hoe wij onze kennis en ervaring kunnen inzetten op uw project?

Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel via 026-47 222 71

Adviesbureau

Landmeetkundig en adviesbureau Meet B.V.
PvmG Groen 12
6666 LP Heteren
Tel. 026 - 47 222 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.