Banner 3D laserscannen

  • Home
  • 3D laserscannen

3D laserscannen

Met 3D laserscanning verzamel je door middel van laser met een hoge nauwkeurigheid een grote hoeveelheid meetpunten. Per seconde worden tot 1 miljoen punten gemeten.
Dit resulteert in een 3D puntenwolk met een zeer hoge puntdichtheid en nauwkeurigheid.
Deze wordt of direct gebruikt of dient als basis voor CAD toepassingen.

Toepassingen

De puntenwolken of modellen dienen als basis voor een veelheid aan toepassingen, waaronder: (ver)bouw, renovatie, volumeberekeningen, revisiemetingen, controle van maatvoering aan gefabriceerde producten, BIM, of waar ook maar 3D oplossingen nodig zijn.
Ook reverse engineering behoort tot de mogelijkheden: een bestaand object scannen en die meting gebruiken om het precies na te kunnen maken.

Nauwkeurigheid en bereik

Met een brede range aan 3D scanners kunnen wij afgestemd op de gevraagde nauwkeurigheid en grootte van het project of in te scannen product, de vereiste apparatuur inzetten. De objecten die door ons ingescand kunnen worden, zijn zeer uiteenlopend. Van minuscule tandwielen tot een gebouw of terrein van 100 hectare en groter.
Het bereik van de individuele scanners loopt van 3 meter tot meer dan 1.000 meter en afhankelijk van de door u gewenste marges zijn nauwkeurigheden vanaf 1 micrometer en groter geen probleem.

Wilt u meer informatie over wat de mogelijkheden zijn voor uw project? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons op 026-47 222 71

3D laserscannen

Landmeetkundig en adviesbureau Meet B.V.
PvmG Groen 12
6666 LP Heteren
Tel. 026 - 47 222 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Copyright © Meet BV | Webdesign Buro Blûn | Privacyverklaring